Post by rhuminsighaire on Mar 11, 2022 19:07:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Aprender inglês - Iniciantes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Aprender inglês - Iniciantes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu daha fazla dayanıklılık ▞▞▞
▞▞▞ Aprender inglês - Iniciantes 2022 version ▞▞▞
Excelente para quem está começando.
Uygulama Çok Güzel😍😍
Tüm sosyetikler için iyi
Nise uygulaması çok çok iyi bir oyun
Bu çok faydalı bir uygulama harika bir uygulama 👌👌👌mükemmel
Gosto bastante desse uygulaması, tenho aprendido bastante. 💖 Süper indico.
İngilizce öğrenmek için bir numara
Runway Story Priložnostne apwl
AB'den içtenlikle, en iyi şekilde yararlanın, İngilizce'nin tüm dillerini kullanın, her şeyin en iyisi, her şeyin en iyisi, en yeni, en iyi ve en iyi düzenleme!!! Avrupa'nın en büyük ve en büyük ve en kapsamlı... En iyi iş ilanları serisi, çok daha fazlası, ilk sıralarda yer alıyor.
Bu uygulama çok iyi
güzel 🙂👍
Bu uygulamayla çok şey öğreniyorum
Aprender inglês - Iniciantes Obrazovanje rjaq
Mühürler
EN İYİ UYGULAMA!! SEVDİM ❤️👉🏻👈🏻
Merhaba, İngilizce öğrenme uygulamanız için teşekkürler. Uygulamanın İngilizceyi daha hızlı öğrenmenize nasıl yardımcı olduğunu seviyorum.Böyle bir uygulama yarattığınız için teşekkürler☺☺🥰. bangladeş'ten sevgiler 🇧🇩güvende kalın mutlu kalın teşekkür ederim🙂🙏
Lorne kolay
güzel uygulama çok işime yaradı
Çok iyi, tavsiye ederim.
bu ingilizce öğrenmek için en iyi uygulama
iyi👍
En sevdiğim uygulama bu benim telefonum
bu uygulamayı seviyorum
Bu uygulama çok çok güzel 😊👌👍
En iyi uygulama, onu seviyorum!
Aprender inglês - Iniciantes Eğitim vhdr
Muy bueno
bomba uygulaması!!! mas posso perguntar se o uygulama ensina bem ciddi konuşmalar temel mi? acabei de começar sabe, e preciso alcançar minha forma de conversar, İngilizce'den estou emocionado para isso.
Bu uygulama İngilizce öğrenmek çok kolay ama ben bu kelimeleri biliyorum
Aborda muita çeşitli kelime dağarcığı, enriquecendo veya conhecimento. Tem propagandalar, asıl mesele.
Ben çok kolayım Tüm öğrenmeyi seviyorum çocuklarım da bu uygulamayı beğenecek mi Ben k-pop ile Güney Kore'deyim En iyi uygulama yorumunu yaratan seni seviyorum
güzel uygulama
Aprender inglês - Iniciantes Onderwijs etqa
Uygulamayı seviyorum, bana çok yardımcı oldu. Her şey için teşekkürler çocuklar.
Bu çok iyi bir uygulama ve çok hızlı ingilizce öğrenmeme yardımcı oldu. bu uygulamayı çok seviyorum
otimo uygulaması
İngilizcenin temellerini öğrenmek için harika bir uygulama
Çince ve Korece İngilizce Japonca'yı öğrenmek için gerçekten en iyi uygulamalar yapmak için bnr dilleri için teşekkürler 💜💜👍🏻👍🏻
Boa
Ajuda muito hiçbir kelime hazinesi, en geniş yelpazede yer alan en geniş yelpazede yer alan algumalar palavralar en önemli "atuais" pois agumas palavras n o fazem muito sentido veya não sao muito usadas por nativos.
iyi 👍
Aprender inglês - Iniciantes Utbildning enp
teşekkür ederim 🤝
👍
Ótimo
Esse AP me ajudou bastante a compreender, escrever e a falar inglês 👏🏽 Ele é muito bom e eu tavsiye para quem está começando agora.
Çok iyi.
Muito bom, mas poderia ter algumas fotos pra temsilcisi olarak coisas. Mükemmel bir uygulama.
Bom aplikativo ve muito melhor pra instalar için tavsiye
çok iyi uygulama
Temel İngilizceyi öğrenmek çok güzel
Basit ve sezgisel