(iOS) Learn Japanese - Listening And Speaking suurendada ressursside häkkimist
Mar 11, 2022 19:16:36 GMT
Post by rhuminsighaire on Mar 11, 2022 19:16:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Japanese - Listening And Speaking ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Japanese - Listening And Speaking IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ suurendada ressursside häkkimist ▞▞▞
▞▞▞ Learn Japanese - Listening And Speaking 2022 version ▞▞▞
Ma tõesti armastan seda rakendust! See on tohutu abi minusugustele algajatele, kes õpivad jaapani keelt kõikjal, kus te ka poleks. Sa ei kahetse seda. Tänan sind väga!
Miks ma ei näe jaapani keele valikut???
Učte Se Japonsky - Poslech a Mluvení Vzdělávání jbk
Mulle väga meeldib see rakendus! See on tõesti kasulik ja seda on lihtne õppida
Mulle meeldib, kuidas saate kuulata tõelisi vestlusi, kuid reklaame on palju
Ma armastan seda!
Japánul tanulni - Hallás és beszéd Oktatás thgm
Pidevad reklaamid
Sellel pole isegi jaapani keelt🗿
Imelik
See on tore, aga ma ei saa avada.
Imparare il Giapponese - Ascolto e Conversazione Istruzione ztpc
Suurepärane kuulamise harjutamiseks ja uute asjade õppimiseks... see on suurepärane täiendus ja suurepärane ülevaateallikas. Lihtsalt ära looda, et õpid sellest nullist. Tundub, et see ei ole mõeldud kedagi nullist õpetama. See pole rakenduse süü.
miks mu rakendus muutub inglise keeleks, minu telefoni ja rakenduse keel on bahasa indoneesia? tõesti raske õppida, sest mu halb inglise keel
Hea rakendus, kuid peab tundides eristama jaapani tähestikke.
Mulle meeldis see rakendus nii väga! Ainus probleem, mis mul on, on see, et ma tõesti tahan jaapani keelt õppida... see pole tegelikult probleem, vaid isiklik. Oh ja mul on veel üks asi! Palju, kui rakendused ei tee midagi, mis tõesti aidata saab. Ja see tähendab, et heli võib muutuda aeglaseks. See oleks SUPER kasulik! Aga üldiselt MULLE see kogemus ARMASTAS!💗👉👈💕
esimest korda rakendust proovida ja uurida, kuid tunnen juba, et see on parim. aitäh ja rohkem jõudu.
Väga hea rakendus. Meeldis viis, kuidas saame hiraganale üle minna ja lugemist aeglustada.
Mul on selle rakenduse üle hea meel. aitäh
Suurepärane rakendus. Jaapani vestlust on hea harjutada. Arigatou 👍
Mulle ei meeldi see rakendus 🙂app banana sikhie phle Ap
Nii kiiremini, kuidas saame aeglaseks teha😅
Ma just alustasin sellega ja see on hea rakendus
Mulle väga meeldib see rakendus.
Rakendus on tõesti suurepärane. Ainus probleem minu jaoks on see, et te ei saa klaviatuurilt tippida, selle asemel peate valima allservas juhuslikult paigutatud plokkide hulgast. See on tõesti tüütu
See on suurepärane rakendus.
See pole algajatele
Kui palju maksab pro-versioon? Kas see on kuutellimus või ühekordne tasu?
See on kasulik rakendus jaapani keele õppimiseks. Selles rakenduses on jaapani keelt lihtne õppida. See on kuradi hea, et ma armastan seda rakendust. 💜
MA ANNAN SELLELE RAKENDELE LIHTSALT REKLAAMIDE PÄRAST 4 TÄNNI -_-
Ma vihkan seda öelda, kuid te ei saa tegelikult õppida jaapani keelt. Aga kasutan seda ikka, ehk tuleb kunagi kasuks.
Wordz 言葉 dhlb
Rakendus on hea ja kõik, kuid te ei saa tegelikult jaapani keelt õppida ja selles on palju reklaame ja saate lihtsalt kuulda jaapani keelt ja see on väga kiire, te ei saa aru, mida nad räägivad, nii et palun parandage see
Μάθετε ιαπωνικά - Ακουστικό και προφορικό Εκπαίδευση ceg
See on päris kena ja mulle meeldis, aga reklaamid rikuvad selle ära
Hea algajatele, väga kasulik, eriti põhilause
Siiani nii hea.. Uh, see on üsna tähelepanuväärne, kuidas ma olen suutnud inimesi nii kiiresti jaapani keelt rääkima hakata 😅 (mida ma naudin). Võin vaid öelda.. Te, poisid, tegite rakendusega suurepärast tööd ja loomulikult jaapani keeles "Arigatou" 🙏🏾
التطبيق جميل لكن ممكن تلىى ان الأشياء المهمة بالتقود هادا الشي اللي مش جيد فيه🐸🥂
Kas seda hääletati, et osta üks löök mees?